Kamperen in Zeeland

Op Camping Zilt vind je ruime kampeerplaatsen met een weids uitzicht, een gezellig kampeerveld en een aantal verharde camperplekken, speciaal voor surfers die heel de dag aan het water staan. Kamperen op Zilt is altijd inclusief elektra (6 amp), water, warme douche, gratis wifi en veel rust, ruimte en gezelligheid!

Het sanitair bestaat uit 4 badkamertjes met toilet, douche en wastafel. Achterin een apart urinoir en een extra toilet, en aan de voorkant 2 gezamenlijke afwasplekken. Aan de zijkant van het gebouw vind je de stortplek van het chemisch toilet, de grijswatervoorziening, een watertappunt en een plek waar je je surfspullen kunt spoelen en ophangen. En een buitendouche!

Campinglife

Op het kampeerveld staat een grote BBQ met vuurplek om samen te barbecueën, marshmallows te roosteren en sterke verhalen te vertellen rond het kampvuur. Hier vind je ook een kleine slechtweervoorziening met koelkast, voor de tentkampeerders. Over de camping verspreid staan fietsen, skelters, longboards, ballen, tafeltennis, een volleybalveld en een grote trampoline. Er is geen animatieteam op de camping, maar wel volop ruimte om te voetballen, verstoppertje te spelen, een hut te bouwen, in een boom te klimmen, een vuurtje te stoken en heerlijk te relaxen in één van de hangmatten. Heb je de aangespoelde boot al gevonden?

In de knusse receptie vind je boeken, spelletjes, knutsels, koffie, thee, ijsjes, hout voor het kampvuur, info over de omgeving en allerlei leuke spulletjes die je zomaar nodig kan hebben. Je kan er ook schuilen bij slecht weer, steek de kachel maar aan! En als je broodjes hebt besteld dan staan ze hier vanaf 8 uur ’s ochtends klaar, jammie!

De camping is autoluw. In- en uitladen is prima. De rest van de tijd blijft je auto op de parkeerplaats, aan de voorkant van de camping. In het hoogseizoen kan het gebeuren dat er niet genoeg plek is op de parkeerplaats en dat je auto toch bij je plekje mag staan. Dit gaat altijd in overleg! Auto’s met daktenten mogen natuurlijk wél op een kampeerplek staan.

Islandlife

Het sfeervolle watersportdorpje Scharendijke met een grote supermarkt (zondag open) en verschillende restaurants en cafés ligt op loopafstand van de camping. Vul een picknickmand en huur een sloepje in de haven van Scharendijke, aan het eind van de straat. Of huur een SUP of kano bij Zilt en verken de Grevelingen vanaf het water. En binnen 10 minuten fiets je het strand aan de Brouwersdam op!

Camping Zilt bij Zee is de perfecte uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken. Centrale ligging, vlakbij de Brouwersdam met alle watersportfaciliteiten, maar toch uit de drukte en in de natuur. Mooie plaatsjes als Brouwershaven, Zierikzee, Burgh Haamstede en Renesse liggen binnen 10 autominuten van Zilt.