Vertoeven op Camping Zilt bij Zee!

Om het met z’n allen zo leuk en gezellig mogelijk te houden hebben we een aantal huisregels opgesteld die gelden tijdens je verblijf op Zilt. Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden, dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst (vanaf 14.00 uur) graag melden bij de receptie of bellen naar 0111 672174. Wij vinden het prettig als je bij aankomst betaalt, dan kun je ook weg wanneer je wilt mocht de receptie niet bevrouwd zijn. We hebben een pinapparaat. Op de dag van vertrek graag de plaats voor 11.00 uur weer schoon achterlaten.

Aansprakelijkheid/akkoord

Camping Zilt bij Zee is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van eigendommen. Bij inschrijving ga je akkoord met het campingreglement. In geval van overtreding van deze huisregels of het niet opvolgen van aanwijzingen door of namens de campingleiding zijn wij gerechtigd je de toegang tot ons terrein te ontzeggen zonder dat je hierbij recht hebt op restitutie van en/of korting op het betaalde of het nog verschuldigde bedrag. Daarnaast hebben wij het recht de schade die door de overtreding wordt veroorzaakt, op je te verhalen. Dus, gedraag je! 😉

Afval

We stellen het zeer op prijs als het afval zo veel mogelijk gescheiden wordt! Wij zijn en blijven graag een milieuvriendelijke camping en doen er alles aan om de huisafvalstroom zo veel mogelijk te beperken. Naast de receptie staan containers voor plastic, papier, glas en huisvuil (rest). Huisvuil en plastic in een dichtgebonden zak deponeren! Na gebruik graag de containers goed sluiten i.v.m. overlast van meeuwen. Let ook op dat er geen afval buiten je kampeermiddel blijft staan! Meeuwen lusten alles…

Chemisch afval en grofvuil zoals kapotte tafels en stoelen en lekke luchtbedden graag zelf mee naar huis nemen of afvoeren naar de gemeentelijke milieuplaats Schouwen-Duiveland, Deltastraat 37, 4301 RC in Zierikzee.   

Annulering

Bij annulering van de overeenkomst betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer, deze bedraagt:

 • bij annulering binnen 2 tot 1 maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs.
 • bij annulering binnen 14 dagen voor de ingangsdatum en op de dag van de ingangsdatum 100% van de overeengekomen prijs.

Bij annulering wordt de recreant in ieder geval 15 euro administratiekosten in rekening gebracht.                               

BBQ en fikkies

Barbeknoeien en fikkie stoken mag, maar houdt rekening met de wind en de buren! Fikkies alleen in de vuurtonnen van de camping en met schoon en droog hout, zelf meenemen of te koop in de receptie voor €7,50/netje. En een emmer water binnen handbereik houden. As en resten kun je kwijt in de ton bij de BBQ.

Bewaking

De camping wordt beveiligd door ons eigen camerasysteem. Bij calamiteiten kun je ons bereiken op het nummer 0111 672174.

Bezoekers en logees

Bezoekers zijn van harte welkom tussen 8.00 en 22.00 uur. Bezoekers en logees graag van te voren aanmelden (en logees laten afrekenen) bij de receptie. Let op: bezoekers en logees parkeren buiten het kampeerterrein, bijvoorbeeld bij de haven!

Broodjes

‘s Morgens ontbijten met verse broodjes? Bestel ze bij de receptie, op de balie ligt een bestellijst. Iedere morgen liggen de broodjes vanaf 8.00 uur klaar. De krant ligt ernaast.

Dokter

Bij de receptie en in het sanitairgebouw hangt informatie over de Zeeuwse Huisartsen. In het weekend en na 18.00 uur neem je contact op met de huisartsenpost in Zierikzee:  0900-1585 of 0031-88-0228104.

Meer info: www.huisartsrenesse.nl, www.hapdewaag.nl, www.hapbaas.praktijkinfo.nl.

EHBO/noodgevallen

Een EHBO-koffer is aanwezig bij de receptie, een AED hangt bij onze overburen, Kapelleweg nr 8. Bij ernstige calamiteiten bel je het alarmnummer 112.

Fietsen enzo

De eilanden Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee ontdekken op de fiets? Zilt verhuurt 2 beachcruisers, 1 elektrische fiets en 1 tandem. Meer fietsen zijn te huur bij Bikeshop Scharendijke, in het dorp. Even op en neer naar de Plus? Dan mag je onze vouwfietsjes pakken! Het gebruik van speeltoestellen, fietsen, skelters, trampoline en ander speelgoed op de camping is voor eigen risico.

Graven

I.v.m. kabels en leidingen in de grond is het graven van geulen en gaten op het hele campingterrein verboden. Ook het verplaatsen van beplanting, bestrating, bloembakken etc. is verboden.

Huisdieren

Huisdieren zijn op het grootste gedeelte van de camping welkom, maar niet in het toiletgebouw! Wel even melden bij de receptie. Honden zijn tegen betaling en aangelijnd toegestaan, mits zij geen overlast bezorgen. Het gebruik van poepzakjes is gewenst, deze zijn gratis verkrijgbaar in de receptie. Uitlaten buiten het campingterrein en poep opruimen, zo houden we de buurt schoon en de buren te vriend!

Kleine wasjes, grote wasjes

In het sanitairgebouw staat een wasmachine. Een wasbeurt kost €7,50 incl. waspoeder. Muntjes te koop bij de receptie.

Kamperen

Houd er bij het plaatsen van het kampeermiddel rekening mee dat andere campinggasten niet in hun doorgang of uitzicht gehinderd worden. Bijzettentjes zijn toegestaan, in overleg en naar gelang de ruimte dit toelaat. Voor behoud van het gras mag je geen plastic, zeilen of worteldoek als grondzeil gebruiken. Uitsluitend luchtdoorlatend materiaal zoals tenttegels, groeidoeken of tenttapijt is toegestaan. Kampeermiddel laten staan terwijl je er niet bent, in overleg, €10,-/dag.

Logeren

Verspreid over het terrein staan verschillende accommodaties te huur. Elke accommodatie is geschikt voor 4 personen. Ben je met meer? Vraag naar de mogelijkheden. Ook te boeken voor de wintermaanden! Voor meer info, lees de juiste pagina op onze website. Wanneer je bij ons wil komen logeren, gelden onderstaande voorwaarden.

 • Hoogseizoen: juli-augustus + C@S, feestdagen/weekenden en vakanties
 • Laagseizoen: april-mei-juni-september-oktober (m.u.v. C@S, feestdagen/weekenden en vakanties)
 • Zilt Logeren is incl. 4 p – elektra – water – warme douche – Wifi – BTW – opgemaakte bedden – excl. eindschoonmaak €80,00 en toeristenbelasting €1,60 pppn.
 • Aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
 • Huisdieren (hoe lief ook) en sigaretten zijn niet toegestaan in de Zilt accommodaties.
 • De accommodatie graag veegschoon achterlaten.
 • De bedden zijn alvast opgemaakt (aan strijken doen we niet😉), hand- en keukendoeken aanwezig.
 • Basis benodigdheden in de keuken zijn aanwezig.
 • Hout is te koop bij de receptie voor €7,50/mand, maar je mag het natuurlijk ook zelf meenemen, mits schoon en droog!
 • Huus, Lodge en Cabana worden verwarmd d.m.v. een pelletkachel. 1 Zak pelletkorrels is inbegrepen in de huurprijs, pellets verkrijgbaar bij de receptie.
 • Zilt Gypsy heeft een houtkacheltje. 1 Zak hout voor binnen is inbegrepen, hout voor het kampvuur is verkrijgbaar bij de receptie.
 • Rondom feestdagen kunnen wisseldagen en prijzen afwijken, zie ZILT4DAAGSE op onze website. Er geldt een vaste arrangementsprijs, ook als je besluit een nachtje korter te blijven.
 • Logees in overleg, zij betalen toeristenbelasting, we rekenen geen extra logeerkosten.
 • Eén auto per plaats, met uitzondering van rustige periodes. Extra auto’s dienen buiten de camping te worden geparkeerd. Een goede gratis mogelijkheid is bij de haven, aan het einde van de straat.
 • Bezoek is van harte welkom en parkeert buiten de camping.
 • Prijzen in euro’s, prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud!
 • Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van de Vekabo van toepassing.
 • Annuleringsregeling: 50% kosten bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst – 100% kosten bij annulering binnen 14 dagen voor aankomst.

Openingstijden receptie

De receptie is niet de hele dag bemand, soms spelen wij ook even buiten 😉. Wel zijn we altijd bereikbaar. Buiten naast de receptiedeur zit een bel/intercom, we komen er dan z.s.m. aan! De receptie is de hele dag open en je mag altijd gebruik maken van de receptieruimte. Er zijn spelletjes, knutselspullen, boeken, etc. en info over de omgeving. Wel graag de boel weer netjes achterlaten.

Overlast

Houd rekening met je medekampeerders, zodat iedereen een prettig verblijf heeft! Zet de radio op een zodanig volume dat alleen jij het hoort. Van 22.00 tot 8.00 uur is het stil op de camping.

Parkeren & Verkeer

Eén auto per plaats, met uitzondering van rustige periodes en in overleg. Extra auto’s dienen buiten de camping te worden geparkeerd. Een goede gratis mogelijkheid is bij de haven, aan het einde van de straat.

Op de camping geldt een maximumsnelheid van 5 km. per uur, stapvoets dus!!! De camping is autoluw. In- en uitladen vinden we geen probleem. De rest van de tijd moet je auto op de parkeerplaats. Die is vlakbij de ingang en receptie. In het hoogseizoen kan het gebeuren dat er niet genoeg plek is op de parkeerplaats en dat we toch auto’s op een aantal plekken toelaten. Dit is een uitzondering. Parkeren kan ook altijd gratis en dichtbij bij de haven.

Roken

Het is verboden te roken bij de receptie, het sanitairgebouw en in onze accommodaties! Als je buiten rookt, ruim dan je peuken op!

Sanitair

Het sanitairgebouw wordt min. 2x per dag schoongemaakt. Het reinigen van (chemische) toiletemmers en cassettes mag alleen op de daarvoor aangegeven plaats, aan de zijkant van het gebouwtje. Laat het sanitair netjes en schoon achter en gooi aub niets in het toilet behalve wc-papier!!! Dit om verstopping te voorkomen. Het is niet toegestaan om in het sanitairgebouw vis, gevogelte, wild en BBQ-roosters schoon te maken, of je hond te wassen! Het sanitairgebouw is geen speelplek voor kinderen.

Surfgear

Surfspullen kan je spoelen en ophangen aan de zijkant van het sanitair, onder de bomen. I.v.m. verstopping aub NIET uitspoelen in het sanitair!!

Stortplaats

De afstortplaats voor het chemisch toilet en het vuil water vind je achter op de camping, naast het sanitair. (Drink)watertanks worden daar ook geleegd en gevuld. Verder zijn er op de camping diverse watertappunten te vinden. Deze plekken zijn niet bedoeld om de afwas te doen of vuil water te lozen, ze hebben geen afvoer.

Water en elektra

Water en elektra zijn duur, denk aan het milieu en wees er zuinig mee! Het is niet toegestaan het drinkwater te gebruiken om je auto, caravan of boot te wassen of om dit te gebruiken voor speeldoeleinden. De elektriciteitsaansluiting op ons terrein is geschikt voor 6 Ampère. Om gebruik te kunnen maken van de elektriciteit heeft u een eurostekker nodig. Om te voorkomen dat de stoppen doorslaan, is het gebruik van airco’s, elektrische kachels, airfryers en andere apparatuur met een hoog (piek) stroomverbruik niet toegestaan.